Stichting Dierenlot is GEEN grote dierenambulance organisatie!

Stichting DierenLot geeft dierenambulances in bruikleen aan dierenhulporganisaties in Nederland, maar rijdt niet zelf op de dierenambulances. Voor het helpen van een dier in nood moet u de dichtstbijzijnde dierenambulance organisatie bij u in de buurt bellen via het landelijk nummer 0900-0245. Zij zijn volledig toegerust om dieren in nood te helpen. 

Stichting dierenlot werkt samen met Support actie.

Werkwijze loterij

Dieren in nood helpen door mee te spelen in de loterij. Hoe werkt dit? 

Met uw bijdrage speelt u mee in deze loterij voor dieren die uitgevoerd wordt door de Support Actie. U kunt deelnemen met één of meerdere kwartaalloten. Met meer loten helpt u natuurlijk meer dieren én... maakt u meer kans op één van onze prijzen. U maakt iedere kwartaaltrekking met ieder lot kans op mooie prijzen. Uw lotnummer(s) vindt u op uw bankafschrift bij uw afschrijving. Wanneer u een prijs wint, wordt deze u automatisch toegestuurd of uitgereikt.

In Nederland bestaan ongeveer 90 Lokale Dierenambulances.

In Nederland bestaan er op dit moment ruim 90 lokale Dierenambulance-organisaties. Dit aantal en hun werkwijze kan uniek in de wereld genoemd worden.

Van de 90 dierenambulances zijn er ongeveer 40 van de dierenbescherming, ter

herkennen aan het logo  

De Dierenambulances, ondergebracht in stichtingen en verenigingen, ontvangen tot op heden niet of nauwelijks subsidies maar bestaan bij de gratie van donaties, giften en de bekende collectebusjes.

Zo'n 5.000 vrijwilligers bieden per jaar aan ongeveer een half miljoen dieren in nood hun helpende hand. Het zijn voornamelijk zwerfdieren en dieren zonder portemonnee die tot hun "patienten" behoren. Daarom blijft circa 80% van alle hulpverlening onbetaald.

Dus als u een goed doel wil ondersteunen, of lid/donateur wil worden doe dat dan bij een lokale dierenambulance bij u in de buurt. En niet aan een grote organisatie die zich voor doet alsof zij een grote dierenambulance organisatie zijn.

Help de dierenambulance een handje helpen en steun de dierenambulance!

Ik doneer een bedrag van:

Bedrag 

Nog geen reacties

Geef een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren