Sponsor

De hulpverlening aan dieren ondersteunen maar niet via automatische afschrijving.

Zelf bepalen

U wilt graag baas blijven over uw eigen bankrekening. U krijgt er een beetje genoeg van dat iedereen automatisch geld van uw bankrekening afschrijft. U wilt wel de hulpverlening aan dieren ondersteunen, maar niet door automatische afschrijving.
Wordt dan vandaag nog een eurosponsor.

Eurosponsors

Eurosponsors® zijn mensen die minimaal één euro per maand automatisch laten over maken naar de bankrekening van de Dierenambulance. Om zo door middel van een klein bedrag per maand de hulpverlening aan dieren te kunnen steunen.

Als het met de economie minder gaat, dan wordt er al snel beknibbeld op dieren die niet voor zichzelf kunnen opkomen. En het wordt steeds moeilijker met de stijgende prijzen van b.v. brandstof, dierenarts, telefoon, etc. Enfin u weet hier alles van.

Hoe mooi is het dan om met maar één euro te storten dan gezamenlijk toch een mooi bedrag te kunnen geven. Het is de bedoeling dat er heel veel mensen mee gaan doen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe groter het bedrag dat er bij ons binnenkomt. En door dat iedere maand te doen hebben we een inkomen, en een beetje vastigheid.

Nu begrijpt u waarom het nodig is om Eurosponsor® te worden, maar hoe doe je dat?

Er zijn een paar mogelijkheden. U geeft uw bank opdracht om minimaal 1 euro per maand of éénmalig een bedrag automatisch over te schrijven naar:

IBANNR: NL30INGB0004775857

BLIJF BAAS OVER JE EIGEN BANKREKENING

Help de dierenambulances een handje helpen en steun de dierenambulance!

Dierenambulance nodig?

Neem dan snel contact op!

Het is gemakkelijk om contact op te nemen met een dierenambulance in jouw regio via het landelijke nummer 0900-0245. Toets simpelweg jouw postcode in nadat je hebt gebeld en je wordt doorverbonden met de dichtstbijzijnde dierenambulance.