Man met mes bedreigt medewerkster Dierenambulance en steekt band lek

Een onbekende man heeft een medewerkster van de Dierenambulance Amstelland bedreigd en met een mes een band van de Dierenambulance lek gestoken.

De Dierenambulance Ronde Venen/Amstelland doet op social media melding van het voorval. De Dierenambulance spreekt van een zwarte dag in de geschiedenis van de organisatie.

Het voorval vond plaats in Uithoorn. De Dierenambulance meldt dat een collega bij haar arm werd gegrepen door een persoon, die later terugkwam met een mes. Terwijl de medewerkster in de bus zat liep de man om de bus heen en stak vervolgens de band van de bus lek. De aanleiding van het incident is onbekend.

‘Wij zijn verdrietig, woest en zijn super geschrokken hoe deze man het in zijn hoofd haalt om onze vrouwelijke collega zo te behandelen en dan met een mes terug te komen’, aldus de Dierenambulance op Facebook.

Volgens het bericht had de man ten tijde van de bedreigingen en het vastgrijpen van de medewerkster bovendien een klein kind bij zich. De Dierenambulance heeft aangifte gedaan van het voorval.

Dierenambulance Nodig 0900-0245

Nog geen reacties

Geef een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren