koude sombere dagen zo na de kerst!!

Beste lezers......

koude sombere dagen zo na de kerst!! en het duurt zo lang voor dat we weer een zonnetje gaan zien.. maar het eerste gansje is bij mij in het park al geboren en dat geeft al een licht puntje!! al vindt ik het erg vroeg.. ook 2 lammetjes geholpen met op de wereld te komen.

al dat jonge spul blijft altijd vertederend en lief, ik hoop dat iedereen daar ook zo over denkt.

er is een hoop gaande in dierenwereld.. dierenbescherming die met een zak geld alle onafhankelijke dierenambulances probeert op te kopen, en zo opper machtig denkt te worden...dierenlot die de onafhankelijke dierenambulance s een wagen in bruikleen geeft en daar zo zijn regels aan toe voegt, en zelf door alle reclame zijn zakken vult..

organisatie s die zwerf honden uit het buitenland hier heen haalt.. terwijl de asielen hier vol zitten en de honden na bepaalde tijd in slaapt omdat ze niet geplaats kunnen worden.

en dan heb ik er nog eentje!! jaja ik zit er weer helemaal in !!

ik ga van de week een nieuwe jas kopen bij een grote sport zaak. en zie een hele mooie warme met een prachtige capuchon met bont rand eraan, ik denk dat kan nooit echt zijn want bont daar strijden we toch al zo lang tegen????

dus ik dacht ik ga het aan de verkoopster vragen wat het voor materiaal is, en het blijkt dus was beertjes bont te zijn, te walgelijk voor woorden, bont voor dieren zijn al zo lang aan het strijden en ik dacht toch echt dat het verboden was, maar niets van dit alles is waar.

ik ben dus op zoek naar een andere jas gegaan..

dan rijst bij mij de vraag waar gaat al dat geld naar toe van al deze goede organisatie s zoals bont voor dieren... dierenbescherming, geld van al die mensen die maandelijks donatie s geven juist om dit dieren leed tegen te gaan.

vraag het mij echt af!!

maar wij hebben ons eerste gansje!!!! en lammetjes!!

Diervriendelijke Groeten

Samanta,

Help de dierenambulance een handje helpen en steun de dierenambulance!

 

Donatie bedrag € -

 

 

Nog geen reacties

Geef een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren