8 juni 2024|In het Nieuws, Informatief|1 min|

Hoi kleine vleermuis,

 

Bedankt voor het delen van je bericht. Ik begrijp dat het voor jou soms moeilijk kan zijn om per ongeluk in een huis terecht te komen. Ik wil je verzekeren dat de meeste mensen begrijpen dat het een ongeluk is en ze zullen proberen je te helpen.

 

Als je ooit in een huis belandt, is het een goed idee om rustig te blijven en naar een open raam of deur te vliegen. Als je op de grond terechtkomt en niet meer kunt opstaan, kun je proberen om zachtjes met je vleugels te fladderen om de aandacht te trekken. Mensen kunnen je dan met een handdoek oppakken en je veilig naar buiten brengen.

 

Het is geweldig dat je muggen en andere insecten eet! Dat maakt jou een nuttig wezen voor ons ecosysteem. Het spijt me dat jullie leefgebied wordt bedreigd. Het is belangrijk dat we allemaal proberen om de natuur en de leefomgeving van dieren te beschermen.

 

Ik zal zeker rekening houden met je wensen als je per ongeluk bij mij binnenkomt. Ik zal het licht uitdoen en de deur open laten, zodat je snel je weg naar buiten kunt vinden.

 

Bedankt voor je vriendelijke woorden en wees gerust, de meeste mensen begrijpen dat je gewoon een klein en onschuldig vleermuisje bent. Hoogachtend de dierenambulance, en vlieg veilig!

Help de dierenambulance een handje helpen en steun de dierenambulance!

Ik doneer een bedrag van:

Bedrag

Dierenambulance nodig?

Neem dan snel contact op!

Het is gemakkelijk om contact op te nemen met een dierenambulance in jouw regio via het landelijke nummer 0900-0245. Toets simpelweg jouw postcode in nadat je hebt gebeld en je wordt doorverbonden met de dichtstbijzijnde dierenambulance.