9 maart 2024|In het Nieuws, Informatief|1 min|

Hoi, ik ben een kleine vleermuis.

Ik zuig geen bloed en ik wil zeker niet in je haar blijven hangen.

Als ik per ongeluk je huis binnenvlieg, sla me dan alsjeblieft niet met cricketknuppels en bezemstelen, het doet echt pijn en ik ben zo bang. Het was een ongelukje, ik wilde niet eng zijn.  Als ik op de grond moet landen, kan ik niet meer opstaan, ik heb je hulp nodig.

Gebruik gewoon een handdoek en neem me mee naar buiten, dan vlieg ik meteen weg, dat beloof ik.

Ik eet muggen en veel andere insecten.

Onze huizen worden afgebroken voor meer en andere gebouwen en we hebben weinig plaatsen om naartoe te gaan. Dus als ik per ongeluk bij jou binnenvlieg, doe dan je licht uit en laat het buitenlicht aan met de deur open, dan ben ik zo weer weg.

Hoogachtend, je onschuldig vleermuisje

Dierenambulance nodig?

Neem dan snel contact op!

Het is gemakkelijk om contact op te nemen met een dierenambulance in jouw regio via het landelijke nummer 0900-0245. Toets simpelweg jouw postcode in nadat je hebt gebeld en je wordt doorverbonden met de dichtstbijzijnde dierenambulance.