Dierenambulance voor Dordtse dierenasiel Louterbloemen….

Hond of kat gevonden of gewond? Bel vanaf vandaag Dierenambulance Louterbloemen. Het Dordtse dierenasiel rijdt nu met een dierenambulance door de stad.

Om de diensten van het dierentehuis Louterbloemen verder uit te breiden start het dierentehuis donderdag 9 maart met dierenambulance Louterbloemen. St. DierenLot schonk een volledig uitgeruste ambulance om dieren in nood te kunnen helpen. “Het is geweldig dat ze deze ambulance hebben geschonken. We hebben zelfs de toezegging van een tweede ambulance, mocht daar behoefte aan zijn!”, aldus Mirjam Addiks van het dierenasiel/pension. De start van deze ambulancedienst is voor Louterbloemen een logische vervolgstap. “De lijntjes worden zo nog korter. Alles zit hier al onder één dak dus het werkt efficiënter.” Gevonden dieren worden al bij het dierentehuis gebracht. Voor gevonden dieren die geen eigenaar blijken te hebben zoekt het dierentehuis een nieuw baasje. Louterbloemen is momenteel ook druk doende met nieuwbouw en heeft inmiddels een flink ‘verzorgingsgebied’ (maar liefst zes gemeentes).

Mensen die het team willen versterken, als chauffeur of bijrijder, kunnen zich nog aanmelden. Meer informatie via info@louterbloemen.nl of tel. 06137902.

De dierenambulance is bereikbaar op tel. 06-17003200 en via het landelijke nummer tel. 0900-0245. Mensen die met hun huisdier naar de dierenarts moeten, maar zelf geen vervoer hebben kunnen ook contact opnemen met de dierenambulancedienst.

Nog geen reacties

Geef een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren