Collecte dierenambulance

Zwolle - Collecteweek van de Dierenambulance.

Vanaf volgende week zondag 2 oktober start de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming.Ook in Zwolle zal de Dierenbescherming gaan collecteren. Veel inwoners denken nog steeds dat de Dierenambulance Zwolle een onderdeel is van de Dierenbescherming.

Dat is niet correct. De Dierenambulance Zwolle is een zelfstandige stichting die volledig gedraaid wordt door vrijwilligers en 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is voor dieren in nood en dat al 22 jaar lang. Via dit bericht wil Dierenambulance Zwolle de inwoners van Zwolle erop attenderen dat het geld wat opgehaald worden in Zwolle voor de Dierenbescherming is. En NIET voor de Dierenambulance Zwolle is. Ook al geeft de collectant aan dat het voor de plaatselijk Dierenambulance is.

Wilt u de Dierenambulance Zwolle helpen? Via een financiële bijdrage of met kleding? Dat kan! De Dierenambulance Zwolle is sinds een aantal jaren begonnen met kleding inzamelen in samenwerking met Stichting Dierenlot. Op het industrieterrein aan de Ohmstraat 6 (marslanden F5, Zwolle) staan 2 grote oranje containers van Stichting Dierenlot waar u kleding kunt deponeren. Zo helpt u de Dierenambulance Zwolle om dieren in nood te helpen.

Kijk voor meer informatie op www.dierenambulancezwolle.nl/steun-ons of stuur ons een e-mail: pr@dierenambulancezwolle.nl. Wilt u als vrijwilliger aan de slag bij de Dierenambulance Zwolle? Wij zijn opzoek naar ambulancechauffeurs en centralisten. Kijk voor meer informatie op www.dierenambulancezwolle.nl/vacatures

Help de dierenambulance een handje helpen en steun de dierenambulance!

Ik doneer een bedrag van:

BedragNog geen reacties

Geef een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren