BLIJF BAAS OVER JE EIGEN BANKREKENING

BLIJF BAAS OVER JE EIGEN BANKREKENING

U wilt graag baas blijven over uw eigen bank rekening en u krijgt er een beetje genoeg van dat iedereen zomaar van uw bankrekening automatisch geld afschrijft, maar u wilt wel de hulpverlening aan dieren ondersteunen maar niet door automatische afschrijving.

Wordt dan vandaag nog eurosponsor.

Eurosponsors® zijn mensen die minimaal één euro per maand automatisch laten over maken naar de bankrekening van de Dierenambulance, om zo door middel van een klein bedrag per maand de hulpverlening aan dieren te kunnen steunen.

Als het met de economie minder gaat dan wordt er al snel bezuinigd op dieren die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Ook wordt steeds moeilijker met de stijgende prijzen van b.v. brandstof, de dierenarts, telefoon etc. Enfin u weet hier vast alles van.

Hoe mooi is het dan om met maar één euro te storten dan gezamenlijk toch een mooi bedrag te kunnen geven. Het is de bedoeling dat er heel veel mensen mee gaan doen.

Hoe meer mensen er mee doen hoe groter het bedrag dat er bij ons binnenkomt, en door dat iedere maand te doen hebben we een inkomen en een beetje zekerheid.

Nu begrijpt u waarom het nodig is om Eurosponsor® te worden, maar hoe doe je dat?

U geeft uw bank opdracht om minimaal 1 euro per maand of éénmalig een bedrag automatisch over te schrijven naar:  IBANNR: NL85INGB0001520129

BLIJF BAAS OVER JE EIGEN BANKREKENING

Nog geen reacties

Geef een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren